* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Beweegprogramma’s bij FysioMobilae

  Beweegprogramma’s bij FysioMobilae

  Lijdt u aan een chronische aandoening zoals diabetes mellitus, obesitas, hartklachten, COPD of een reumatische aandoeningen dan weet u waarschijnlijk dat bewegen goed voor u is. Door de conditie en kracht te verbeteren en soepelheid van spieren te vergroten, zult u zich fitter gaan voelen en voorkomt u verergering van het ziektebeloop. 
   
  Toch blijkt voor veel mensen lastig om een bewegingsvorm te kiezen die bij hen past en om het bewegen vervolgens ook vol te blijven houden. Vaak weet men niet welke vorm van bewegen passend is of is er sprake van een lichamelijke klacht die bewegen in de weg staat.

  Om op een verantwoorde manier te bewegen is deskundige begeleiding van belang. Zo leert u op een veilige manier uw grenzen kennen en verleggen en tevens het bewegen in uw dagelijks leven te integreren.

   
  Bij FysioMobilae kunt u deelnemen aan een beweegprogramma waarin u 12 weken sport in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut. Voordat de eerste training plaatsvindt, wordt een uitgebreide test en intake afgenomen en is er aandacht voor eventuele lichamelijke klachten. Uw beginniveau wordt bepaald en er worden er samen met u doelen opgesteld. Het beweegprogramma wordt daarna voor u op maat gemaakt, en zal bestaan uit oefentherapie gericht op kracht en uithoudingsvermogen. We maken hierbij gebruik van fitnessapparatuur in de oefenzalen van onze praktijk. 
   
  Tijdens het programma gaan we onderzoeken welke vorm van bewegen bij u past en hoe u dit na het programma het beste kunt voortzetten. Voor meer info klik hier.
  Geen reactie's

  Geef een reactie