* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Informatie

  Onze visie

  Gezond bewegen

  Wij geloven in de kracht van gezond en verantwoord bewegen. Voor de één betekent dat twee keer per jaar een marathon, voor een ander iedere dag een blokje om. Door voortdurend in beweging te blijven, bewijzen we ons lichaam en onze geest een grote dienst. Vanuit dit perspectief zetten wij ook in op actieve behandelprogramma’s.

   

  Behandeling op maat

  In de praktijk betekent dit dat we meer willen bieden dan alleen maar een behandeling. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van een klacht of blessure en kijken we hoe we via verantwoorde beweging tot de kern komen. Oefenprogramma’s spelen hierbij een belangrijke rol. Onder deskundige begeleiding brengen wij onze cliënten (weer) in beweging. Door een nauwe samenwerking tussen collega’s met verschillende talenten en specialisaties bieden wij u een behandeling op maat!

   

  Nieuwe ontwikkelingen

  Nauwgezet volgen wij trends en ontwikkelingen binnen ons paramedisch vakgebied. Succesvolle nieuwe methoden worden door onze professionals opgepakt en in de praktijk gebracht. Kijk hier voor een overzicht van ons behandelaanbod.