* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Fit en Vitaal met Fysiomobilae

  Wil je graag meer bewegen, overtollige kilo’s kwijt en op een duurzame manier jouw gezondheid verbeteren? Doe dan mee met Fit en Vitaal bij Fysiomobilae. 

   

  Fit en Vitaal

  Fit en Vitaal is gezond en verantwoord meer bewegen en afslanken in groepsverband. Gedurende 6 maanden train je 2 x per week een uur in een groep van maximaal 8 personen onder begeleiding van een ervaren fitnesstrainer. Voorafgaand wordt er een uitgebreide intake gedaan met een Health Check. Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats en na afloop volgt een eindevaluatie

   

  Tijdens de intake wordt een Health Check afgenomen. Een Health Check bestaat uit een BMI meting, bloeddrukmeting, cholesterol en glucose meting, knijpkracht en sit and reach test. Hierna worden individuele doelen opgesteld. Je krijgt voedingsadviezen en uitleg over verantwoord afvallen zonder een dieet te volgen. De training is in groepsverband met aandacht voor elk individu. Gedurende het traject is er aandacht voor duurzame gedragsverandering en wordt er aandacht besteed aan meerdere aspecten van leefstijl, zoals voeding, bewegen en slaap.

   

  Voor wie?

  Deelname aan Fit en Vitaal is geschikt voor iedereen die gemotiveerd is om af te slanken en meer te bewegen. Blijkt tijdens de intake dat deelname in een groep niet passend is dan wordt er samen met de fitnesstrainer gekeken naar een ander alternatief. 

  Voordeel van deelname aan Fit en Vitaal zijn de korte lijnen met de fysiotherapeuten van Fysiomobilae. Merk je tijdens het traject lichamelijke klachten of blessures? Dan kan er snel een afspraak bij een fysiotherapeut gepland worden, zodat de blessure geen belemmering hoeft te zijn tijdens het Fit en Vitaal traject. 

   

  Praktische informatie

   

  Locatie:    Fysiomobilae On Campus, Hogeschool Windesheim

  Wanneer:  Er zijn 2 opties, in de avond of overdag

  • Avond op dinsdag en donderdag van 19:30 – 20:30 uur 
  • Overdag op maandag 11.00 – 12 uur en vrijdag van 14.00 – 15.00 uur

  Kosten:  € 499,– voor 6 maanden

  Inhoud:  2 keer per week training, intake en eindevaluatie met Health Check

   

  Heb je interesse? Geef je dan op voor de informatiebijeenkomst door onderstaand contactformulier in te vullen. 

   * Velden met een sterretje moeten ingevuld worden