* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  PMO / health check

  Hoe vitaal zijn uw medewerkers?

  Eén van de aspecten van duurzame inzetbaarheid is vitaliteit. Heeft u inzicht in de vitaliteit van uw medewerkers? Wat zijn aandachtspunten binnen uw bedrijf op het gebied van gezondheidsmanagement om ziekte en dus uitval te voorkomen?

  PMO / health check

  Bij een PMO (periodiek medisch onderzoek) of een health check staat het signaleren van gezondheidsrisico’s centraal. Deze risico’s worden in kaart gebracht en naar de werknemers gecommuniceerd. De werknemer wordt vervolgens, indien van toepassing, gemotiveerd hun levensstijl te verbeteren. Dit is dé kans om een gezonde leefstijl van uw werknemers te stimuleren!

  Inhoud

  Een health check bestaat uit vragenlijsten en lichamelijke testen. We beschikken over een grote database aan vragenlijsten (op het gebied van gezondheid, leefstijl, gezondheidsrisico’s, werkstress en werkbeleving), zodat we precies uit kunnen vragen wat binnen uw bedrijf van belang is.

   

  De basis health check bestaat uit de volgende testen:

  1.    Lengte- en gewichtsmeting om de BMI te bepalen
  2.    Vetmeting met een Body Composition Analyser
  3.    Bloeddruk- en hartslagmeting
  4.    Knijpkrachtmeting
  5.    Cholesterol- en glucosemeting
  6.    Sit and reach om de lenigheid te bepalen

   

  Deze kan aangevuld worden met andere testen, zoals een fiets-, reactiesnelheid- of balanstest of een meting van de vitale capaciteit (spirometrie).

   

  Aan de hand van de uitslagen van de vragenlijsten en de lichamelijke testen wordt een leefstijl- en adviesgesprek gevoerd met uw medewerker.

  Kosten

  Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de kosten.