* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Werkplekonderzoek

  Werkplekonderzoek beeldschermwerk

  Een juiste houding tijdens het werk is van essentieel belang bij het voorkomen of verminderen van rug-, schouder en nekklachten. Daarom biedt FysioMobilae een werkplekonderzoek aan voor beeldschermwerkers waarbij er gekeken wordt naar de meest ideale werksituatie voor een werknemer.

   

  Als basis voor het onderzoek gebruikt FysioMobilae de 5 w’s: werkplek, werktaak, werkdruk, werkwijze en werktijd. Aan de hand van een vragenlijst worden al deze aspecten in kaart gebracht.

   

  De fysieke werkomgeving van de werknemer zal worden bekeken en zal o.a. worden beoordeeld op inrichting van het bureau, hoogte van het bureau, stand van het beeldscherm, afstelling van de bureaustoel, en lichtinval op het beeldscherm. Ook wordt er gekeken naar de werkhouding en het gebruik van de muis. De juiste inrichting van de werkplek zal worden genoteerd in een persoonlijk profiel.

   

  Daarnaast zal in kaart worden gebracht hoe een werknemer omgaat met zijn werk; wat is de werkwijze, hoe lang zit iemand achter de computer en is er bijvoorbeeld sprake van een hoge werkdruk en/ of stress? Dit zijn aspecten die mede van invloed kunnen ziijn op het ontstaan van lichamelijke klachten.

   

  In een kort verslag zullen de uitkomsten van het werkplekonderzoek worden beschreven.

  Kosten

  Neem vrijblijvend contact met ons op over de kosten van een werkplekonderzoek.

  BAG Bedrijfszorg Arbeid & Gezondheid