* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Health Check Windesheim

  Health Checks voor werknemers van Windesheim

   

  Als medewerker van Windesheim kun je een health check laten afnemen bij FysioMobilae, locatie On Campus (in het Z gebouw). Voor medewerkers van Windesheim Flevoland worden testmomenten gepland in Almere. 

  Benieuwd naar hoe vitaal je bent? Of welke stappen je kunt zetten om een nog gezondere leefstijl te krijgen? Maak dan een afspraak met ons. We denken graag met je mee!

   

   

  Hoe gaat het in z’n werk?

   

  Wanneer je je bij ons aanmeldt voor een Health Check maken we een afspraak met je om lichamelijke testen af te nemen. Voorafgaand aan deze afspraak ontvang je per mail een link naar een aantal vragenlijsten over leefstijl en gezondheid die je online in kunt vullen. De health check duurt een uur. 

   

  Tijdens de afspraak worden de volgende lichamelijke testen afgenomen:

  1.    Lengte en gewicht
  2.    Body composition analyser (oa vetpercentage)
  3.    Bloeddruk en hartslag
  4.    Knijpkracht
  5.    Cholesterol en glucose
  6.    Sit and reach (lenigheid)

   

  Met de informatie uit de vragenlijsten en de lichamelijke testen geven we je inzicht in je gezondheid en je huidige leefstijl. Als er verbeterpunten zijn, dan denken we met je mee hoe deze te realiseren zijn.

   

  Aanmelden

   

  Om je aan te melden of voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@fysiomobilae.nl

  Het is niet mogelijk om online in onze afspraken agenda een Health Check te plannen.

   

  Vergoeding

  De health check wordt vergoed voor medewerkers van Windesheim. Zodra je je hebt aangemeld en je een vragenlijst hebt ontvangen gaan de kosten lopen. Als je een vragenlijst hebt ontvangen verwachten we ook dat je een afspraak plant en deze afspraak nakomt.