* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Sporten onder deskundige begeleiding

  Sporten onder deskundige begeleiding

  Medische Fitness

  Op verschillende locaties bieden wij Medische Fitness aan. Wij weten natuurlijk zelf goed waarom het leuk en zinvol is om bij ons te sporten maar we waren ook wel benieuwd naar de motivatie van de deelnemers zelf. We hebben een aantal mensen bereid gevonden om hun persoonlijke verhaal te willen delen met de buitenwereld, hieronder een aantal quotes:

  ‘Na de behandelingen fysiotherapie voor artrose aan mijn linker knie, ben ik doorgegaan met medische fitness. Ik sport in een leuke groep waar ik mezelf kan zijn en waar ook aandacht is voor dingen die op persoonlijk vlak spelen. Naast het werken aan kracht en conditie heb ik hier ook geleerd om mijn grenzen beter te bewaken waardoor ik voorlopig nog niet aan een operatie aan mijn knie denk.’
  In mijn leven heb ik al veel sporten beoefend zoals tennis, golf, gym en skiën. Vorig jaar ben ik gestopt met tennis, ik was namelijk te fanatiek en liep op iedere bal waardoor ik de kans op vallen te groot vond worden, maar golfen doe ik nog steeds. Bij FysioMobilae werk ik aan mijn conditie, kracht en stabiliteit, ik merk dat ik nog steeds vooruit ga en vooruitgang geeft plezier!’
  ‘Na maanden van intensieve mantelzorg was ik geestelijk en lichamelijk uitgeput. Mijn huisarts adviseerde Medische Fitness bij FysioMobilae en dat was passend en ook nog dichtbij. Ik dacht: eenmaal per week een uurtje sporten dat doe ik wel even, maar na afloop was ik zeker in het begin redelijk uitgeput. Ik word goed begeleid en uitgedaagd maar ik word ook op mijn grenzen gewezen. Na 4 maanden trainen kan ik zeggen dat ik weer heel wat aan kan.’
  ‘Nadat ik een aantal behandelingen fysiotherapie heb gehad, omdat ik last had van mijn knieën ben ik begonnen met Medische Fitness. ‘Ik heb hiervoor gekozen omdat ik goed begeleid word, in de sportschool moet je het toch meer zelf uitzoeken en dat gaf mij minder vertrouwen.’
  Positieve ervaringen
  Een aantal positieve punten springen er bij de meeste deelnemers uit:
  • de deskundige begeleiding tijdens het sporten
  • een persoonlijk trainingsschema afgestemd op eigen wensen en behoeften
  • gezellige en veilige groepen
  • betrokken therapeuten
  • dat je leert om op verantwoorde wijze je grenzen te verleggen
  • de goede bereikbaarheid van de locaties
  We zijn blij met deze positieve feedback en merken dat we hierin dus echt in een behoefte voldoen. Mocht u ook behoefte hebben om bij ons te komen sporten dan kunt u contact opnemen met onze secretaresses. Meer informatie over Medische fitness vind u op hier.
  Geen reactie's

  Geef een reactie