* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Spier- peesspecialisten in huis!

  Spier- peesspecialisten in huis!

  Lichamelijke klachten veroorzaakt door onwillige pezen en spieren vormen een grote bron van ongemak. Mensen lopen er vaak langdurig mee rond, zonder precies te weten wat er is. Dat brengt ook onzekerheid met zich mee: wat is er met mij aan de hand? Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om pees- en spierklachten vast te stellen en aansluitend te behandelen. In deze blog beschrijven we wat wij op dit gebied in huis hebben.

  Bij FysioMobilae investeren wij voortdurend in de opleiding en training van onze specialisten onder andere op het gebied van spier- en peesklachten. Ook beschikken wij over de complexe apparatuur die nodig is om klachten te kunnen diagnosticeren en te behandelen. Hierom mogen wij onszelf, gekwalificeerd door Fyzzio, spier-pees specialist noemen. Een kwalificatie waarop we trots zijn én waarop onze klanten mogen vertrouwen.

  We hebben zowel de expertise als de technologie om de volgende vier interventies in te kunnen zetten:

  • Echografie: hiermee bepalen we het type letsel/blessure en de ernst ervan. We krijgen concreet inzicht in de bron van een klacht en kunnen dus vervolgens gericht aan het werk. 
  • Shockwave: dit is een waardevolle therapievorm die zijn waarde iedere dag in de praktijk bewijst. Shockwave zetten we in bij de behandeling van uiteenlopende spier- peesproblemen zoals chronische peesontstekingen. Met slechts enkele behandelingen bereiken we vaak al duidelijk resultaat. 
  • Percutane electrolyse, oftewel  (EPTE): een nieuwe behandelmethode die wordt ingezet bij chronische peesklachten waarbij shockwave niet werkt. De behandeling wordt onder geleide van echo uitgevoerd, duurt kort, is efficiënt en opvallend effectief.
  • Flywheel training: dit is een trainingsvorm waarmee we spieren kracht laten leveren, terwijl we ze verlengen. Bijzonder effectief in de behandeling van bepaalde spier-peesproblemen.

  Bovengenoemde methoden stellen ons in staat om praktisch alle spier- en peesklacht effectief te behandelen. Uiteraard is een persoonlijke intake nodig om te bepalen of dit ook voor u geldt en welke behandelaanpak het beste aansluit op uw diagnose. Maak hier uw afspraak voor een intake.

   

  Afbeelding: Fyzzio

  Geen reactie's

  Geef een reactie