* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Open huis in nieuwe vestiging in de Trommel

  Open huis in nieuwe vestiging in de Trommel

   Nieuw in Zwolle Zuid!
   De voorbereidingen waren al een tijdje aan de gang, maar eindeli jk is het dan zover: de officiële opening van FysioMobilae in Zwolle Zuid. In Gezondheidscentrum De Trommel beschikken wij vanaf nu over een aantal modern uitgeruste behandelkamers en een fraaie oefenzaal. We delen deze centraal gelegen locatie met een huisartsencollectief en een Benu apotheek. Aan de Ministerlaan ligt al weer de 6e Zwolse locatie waar u terecht kunt voor FysioMobilae fysiotherapie en een reeks andere behandelvormen.
   
  Open huis
  Op zaterdag 8 juli is het zover. Dan openen we tussen 10 en 12 onze deuren voor het publiek in Zwolle Zuid. Met trots presenteren we dan onze nieuwste vestiging, bestaande uit een reeks behandelkamers en een ruime oefenzaal. Met ons brede aanbod van fysiotherapie en andere behandelvormen beschouwen we onszelf als een welkome aanvulling voor de wijk, zeker in de combinatie met een gerenommeerde huisartsenpraktijk en een bekende apotheek. De Trommel wordt hierdoor een multidisciplinair gezondheidscentrum.
   
  Vestigingen in Zwolle
  FysioMobilae heeft al één andere vestiging in Zwolle Zuid, op de campus van de Hogeschool Windesheim. Een locatie die druk wordt bezocht door studenten en onderwijzend personeel, maar waar u ook terecht kunt, onder andere voor een behandeling in het Therapiebad. In totaal zijn er 6 locaties in Zwolle waar u terecht kunt voor behandelingen en advies door onze specialisten. De laatste paar jaren weten steeds meer cliënten onze praktijk te vinden. Uit onder andere tevredenheidonderzoek blijkt dat we niet alleen effectief zijn, maar ook gewaardeerd worden om onze persoonlijke aanpak. Bovendien betrekken we vaak meerdere specialisten in één behandeltraject en doen we een belangrijk beroep op de cliënten zelf. Een pijntje wegmasseren kan altijd, maar liever gaan we op zoek naar de bron van een klacht om die aan te pakken.
  Geen reactie's

  Geef een reactie