* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Oedeemtherapie in de praktijk

  Oedeemtherapie in de praktijk

  Oedeemtherapie in de praktijk

  De specialisatie Oedeemtherapie is er voor mensen die last hebben van abnormale ophoping van vocht en eiwitten in het weefsel. Dit als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Dit kan zich overal in het lichaam ontwikkelen. Er wordt tijdens de behandeling gewerkt met de methode Casley Smith, wetenschappelijk onderbouwd en met goede resultaten. Tijdens de behandelingen wordt het lymfestelsel geactiveerd. Er wordt u gelijktijdig geleerd hoe u uzelf kunt behandelen.

  Onze oedeemtherapeuten zijn Petra en Martine

  Patiënt Fred Roelink: ik zie de oedeemtherapie als een verbetering van de vochtafvoer dmv. massage. Aangezien ik nog een verse wond in mijn knieholte had is de afvoer van het vocht door middel van tapen om de wond heen geleid. Het werd met beleid langzaam opgevoerd rekening houdend met de wond. Er werd rekening gehouden of de behandeling niet te stevig werd uitgevoerd. De resultaten bij mij zijn voelbaar beter, geen pijn meer en de zwelling is bijna verdwenen dus ben zeer tevreden met het resultaat. Het contact en aandacht binnen Fysiomobilae zijn prima!”. 

  Heeft u ook fysiotherapie op dit vlak nodig, u bent altijd welkom bij ons. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen naar 038-4216454 of te mailen naar info@fysiomobilae.nl. Meer info vind u hier.

  Geen reactie's

  Geef een reactie