* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Nieuwe website FysioMobilae maakt uw keuze makkelijker

  website Fysiomobilae

  Nieuwe website FysioMobilae maakt uw keuze makkelijker

  Stel je hebt een lichamelijke klacht en overweegt naar een fysiotherapeut te gaan. Hoe kom je dan tot een keuze? Laat je je klakkeloos doorverwijzen door een arts, ga je blindelings af op de aanbeveling van een ander of maak je zelf je keuze? Als consument gaan we steeds bewuster om met onze zorgvraag; we willen vaker zelf kiezen. Op basis van een goed gevoel én de juiste informatie. Reden voor FysioMobilae om een nieuwe website te ontwikkelen. Zodat u precies weet wat u aan ons heeft!

  Lichamelijke klachten zorgen voor onrust. Moet er iets aan worden gedaan, wat dan en door wie? Veel mensen hebben baat bij een of andere vorm van fysiotherapie. Maar vaak wordt er slechts een bepaald aantal behandelingen vergoed. Dan moet je wel een juiste keuze maken. Maar hoe doe je dat? Consumenten, ook in de zorg, oriënteren zich vaker online. Niet zomaar een praktijk bellen, maar eerst eens kijken op internet en vervolgens een gerichte keuze maken.

  Bij FysioMobilae onderkennen we dit belang. Met onze vernieuwde website willen we een goed beeld schetsen van onze bloeiende praktijk:
  • We vinden het belangrijk om te laten weten wat ons drijft, wat onze visie is op beweging. Hoe kijken we naar vernieuwing in ons ontwikkelende vakgebied?
  • Ook willen we graag duidelijk maken hoe wij werken. Dat verschilt nogal per praktijk en kan voor u dus hét verschil maken.
  • Natuurlijk vindt u het belangrijk te weten wie u mogelijk behandelen. Reden voor ons om het hele team aan u voor te stellen.
  • Welke klachten wij behandelen en specialisaties er zijn is uiteraard ook relevant. Dat wij ruime expertise hebben op het gebied van een klacht die u heeft stemt immers gerust.
  • Wat andere klanten vonden van hun behandeling bij FysioMobilae delen we ook, waar mogelijk. Het is mooi dat we het zelf zeggen, maar wat is de ervaring van onze klanten?
  • Tenslotte vinden wij het belangrijk om te laten zien hoe ingebed wij zijn op de plaatsen waar wij gevestigd zijn. Met welke activiteiten dragen we bij aan een meer gezonde samenleving?
  Uiteraard snappen we dat online niet alles zegt, maar voldoende is voor een eerste indruk. Wilt u echt kennis maken, kom dan eens naar een van onze inloopspreekuren of maak een kennismakingsafspraak!
  Geen reactie's

  Geef een reactie