* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Maya de Jong

  In Juni 2021 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. In de periode van februari t/m juni 2021 heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij fysiotherapie Holtenbroek en na mijn diploma behaald te hebben, kon ik bij deze praktijk blijven werken!

   

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  In samenwerking met Fysiomobilae zijn we in december 2021 gestart in de Fenix. Hier werk ik 2 dagen per week.

  Als algemeen fysiotherapeut behandel ik allerlei soorten klachten. Ik houd me steeds meer bezig met voetklachten en hier ben ik me dan ook nog verder in aan het verdiepen middels de opleiding Voetentraining. In de opleiding leren we ontzettend veel en breed over voetklachten en voet gerelateerde (houdings)klachten. 

  In het verleden ben ik zelf zeer fanatiek skeeleraar en marathonschaatser geweest. Nu ben ik zelf niet meer actief als sporter, maar ik vind het ontzettend leuk om via mijn werk nog steeds betrokken te zijn in de (top)sport. Zo ging ik bijvoorbeeld in januari 2023 als fysiotherapeut mee met het marathonschaatsteam A6 naar de Weissensee. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik erg druk met mijn hobby als foto- en videograaf. Ik maak momenteel vooral video’s voor verschillende marathonschaatsteams.

  Ik zoek graag samen met u naar de oorzaak van uw klachten, maar natuurlijk vooral naar de beste oplossing. Graag tot ziens in de praktijk!

   

  Opleidingen
  • Bachelor Fysiotherapie: Hanzehogeschool Groningen (2021)
  • Opleiding tot erkend Voetentrainer bij Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging in Utrecht (heden)

   

  BIG registratie 39929558104

  Email: mdejong@fysiomobilae.nl