* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Maaike Scholten

  Sinds 2010 werk ik als fysiotherapeut bij Fysiomobilae en sinds 2015 ook als manueel therapeut. In mijn vrije tijd doe ik graag sporten als hardlopen, survivalrun en racefietsen/mountainbiken.

   

  Naast mijn werk als fysio- manueel therapeut, ben ik verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid in de praktijk. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn met het continueren en verbeteren van de kwaliteit bij Fysiomobilae. Deze twee verschillende rollen in de praktijk vullen elkaar mooi aan en zorgen voor een fijne afwisseling in mijn werk. 

   

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  Ik werk met veel plezier bij Fysiomobilae. Er heerst een ontspannen, gemoedelijke en collegiale sfeer en we hebben veel kennis en kwaliteiten in huis. Door mijn achtergrond als fysio-manueel therapeut zie ik vooral mensen met klachten van de spieren en/of gewrichten, zoals nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, schouderklachten etc. Ik kijk in de behandeling graag verder dan de (pijn)klacht omdat we daarmee tot veranderingen kunnen komen die verder gaan dan alleen het verhelpen van de klacht.

   

  Opleidingen
  • Master Musculoskeletale Revalidatie met uitstroomprofiel Manuele Therapie: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (2015)
  • Bachelor Fysiotherapie: Hanzehogeschool Groningen (2009)

   

  Cursussen en nascholingen
  • Motivational Interviewing (2023)
  • Diverse cursussen op het gebied van nek/hoofdregio: o.a. hoofdpijn, duizeligheid, orofaciale pijn (2018-2022)
  • Running Rehab exercise (2018)
  • Dry needling (2016 en 2017)

   

  Registratie: BIG 59911519704

  Email: mscholten@fysiomobilae.nl