* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Lioe Kwee

  Ik werk al meer dan 10 jaar met veel plezier bij FysioMobilae Ik ben zelf sportief en heb daarom naast de opleiding fysiotherapie sportfysiotherapie gestudeerd. Mijn hart ligt vooral bij sporters die ik kan helpen om weer hun sportniveau te behalen. Daarnaast heb ik in 2009 de opleiding ZwangerFit® afgerond. Sindsdien geef ik met veel enthousiasme ZwangerFit® in groepsverband. Verder heb ik door mijn collega’s veel interesse gekregen in dry needling, met positieve resultaten. Dit in combinatie met sportfysiotherapie gaat goed samen.
  Naast mijn uitvoerende werk als fysiotherapeut ben ik binnen de praktijk ook bezig met het kwaliteitsbeleid, om zo de kwaliteit in ons fysiotherapeutisch handelen te waarborgen. Kwaliteit staat bij mij voor op!
  Mijn werk bij FysioMobilae
  Ik werk sinds 2007 met zeer veel plezier op onze locatie in Dalfsen. We hebben een hecht team, en maken gebruik van elkaars kennis om zo de patiënt het beste van dienst te zijn. Ook is er een nauwe samenwerking met medewerkers van Kontrast Sport en Wellness, waarbinnen onze locatie in Dalfsen gevestigd is.
   Opleidingen
  • Algemeen fysiotherapie (2001)
  • Sport fysiotherapie (2006)
  • ZwangerFit® (2009)
  • Dry Needling (2016)

  Registratie: BIG 79057443104