* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Karlijn Woolthuis

  Sinds 2008 werkzaam als Fysiotherapeut bij Fysiomobilae. Graag help ik u op weg naar stabilisatie of herstel van uw klachten, door middel van de nodige behandelingen, tips en adviezen.
  De diversiteit aan cliënten, klachten en leeftijden houden mijn werk interessant en afwisselend. Geen persoon is hetzelfde, en daarom blijft het een uitermate uitdagend vak. Het maken van een geschikt behandelplan en daarbij de eigen inzet en motivatie van de patiënt, maakt dat we gezamenlijk tot een zo mogelijk positief eindresultaat kunnen komen.

   

  Mijn werk bij FysioMobilae

  Het werken bij FysioMobilae bevalt me zeer goed.  We werken in een hecht team, waarbij iedereen gemotiveerd is om samen te werken. Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we een patiënt zo efficiënt mogelijk behandelen en daarmee streven naar een zo goed mogelijk resultaat. Daarnaast vind ik de verschillende locaties een leuke afwisseling binnen mijn vak. Zo werk ik een aantal dagdelen aan locatie Hyacinthstraat en op onze locatie bij Hogeschool Windesheim. Hier maak ik gebruik van het therapiebad, waar ik ook patiënten in het water begeleid (o.a.reumagroepen).

   

  Opleidingen
  • Sport en Bewegen, bewegingsagogie (2004)
  • opleiding Fysiotherapie (2008)
  • cursussen in Hartrevalidatie, COPD en Claudicatio intermittens
  • cursus hydrotherapie
  • Dry needling extremiteiten
  • Balans en stabiliteit met Fysiobal

  Registratie: BIG 89910751804