* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Jonne Luiten

  Na de middelbare school heb ik eerst de bachelor Bewegingswetenschappen gevolgd. Hoewel ik dit een erg interessante studie vond, wilde ik mijn kennis graag meer praktisch kunnen toepassen. Dit was voor mij dan ook de reden om daarna versneld de opleiding Fysiotherapie te doen en in 2024 als algemeen fysiotherapeut aan het werk te gaan bij Fysiomobilae.

  In mijn vrije tijd loop ik graag hard en ben ik tegenwoordig ook regelmatig in de boulderhal te vinden.

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  Vanaf de eerste dag was het erg fijn binnenkomen bij Fysiomobilae. Het is een praktijk met een prettige sfeer en een gezellig en behulpzaam team. Door de grote hoeveelheid specialisaties en een goede samenwerking binnen de praktijk kunnen we samen tot het beste resultaat komen.

  Als algemeen fysiotherapeut vind ik vooral de afwisseling die de praktijk mij biedt erg leuk: geen mens, klacht of behandeling is precies hetzelfde. Zo ben ik de ene keer in de behandelkamer bezig, de andere keer in de oefenzaal en neem ik zelfs iedere week een duik in het therapiebad. Waar ik ook aan het werk ben, ik zal samen met u proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw klacht!

  Opleidingen
  • Bachelor Bewegingswetenschappen: Rijksuniversiteit Groningen (2020)
  • Bachelor Fysiotherapie: Hanzehogeschool Groningen (2024)

   

  Registratie: BIG 79934530104

  Email: jluiten@fysiomobilae.nl