* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Celine de Wit

  Hallo, ik ben Celine en ik stel me graag even verder aan u voor. 

  Voetballen, wielrennen, yoga, koken, buiten wandelen…. een greep uit dingen die ik leuk vind om te doen. Samengevat: bewegen, (gezond) eten en plezier. Dit is ook waar ik als therapeut voor sta. 

  Het is voor mij de uitdaging om u zonder klachten te kunnen laten bewegen of sporten, het plezier in bewegen terug te vinden of te zoeken naar mogelijkheden waarop u met uw (chronische) ziekte, aandoening of beperking ook plezier in bewegen kan ervaren. Ook help ik u graag herstellen na uw operatie. Ik zie uiteenlopende doelgroepen in de behandelkamer, oefenzaal of in het therapiebad.

  In 2023 heb ik de opleiding tot Orthomoleculair therapeut afgerond. Naast fysiotherapie hoop ik u ook op het gebied van voeding en leefstijl te kunnen begeleiden met uw herstel of gezondheid. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam staat hierbij centraal. 

   

   

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  Ik werk sinds 2021 als algemeen fysiotherapeut bij FysioMobilae en heb het binnen het team goed naar mijn zin. Ik werk bij de Fenix, Hyacinthstraat en On Campus. De dynamiek tussen de collega’s maakt ons als team sterk en vakkundig. Ieder met zijn eigen kennis en kunde en veel mogelijkheid voor overleg waardoor we u op een zo goed mogelijke manier kunnen behandelen. 

  Hoe kan ik u helpen? 

   

   

  Opleidingen
  • Fysiotherapie, Hanzehogeschool Groningen (2019) 
  • Orthomoleculaire therapie, Ortho Health Foundation (2023)

   

  BIG registratie 09926140104

  Email: cdewit@fysiomobilae.nl