* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

  Welkom bij Fysiomobilae

  Heeft u pijn of bewegingsbeperkingen? Wij geloven in de kracht van gezond en verantwoord bewegen.

  Contact

  Wie zijn wij

  Goede gezondheid! Dat wensen we u van harte toe. Wie gezond leeft, zit immers lekker in zijn vel. Bewegen is de basis voor een goede gezondheid. Gezond leven, gezond sporten en gezond werken: daar staat FysioMobilae voor! Een praktijk voor fysiotherapie met vestigingen in Zwolle, Dalfsen en Laag-Zuthem.

  Plus praktijk

  Achmea

  Persoonlijk

  contact

  Behandeling op

  maat

  Alle specialismen

  onder een dak

  Plan eenvoudig een afspraak in onze online afsprakenkalender!

  De béste zorg met oprechte aandacht!

  Wij geloven dat iedereen recht heeft op de béste zorg. Dat is wat ons beweegt! Geen mens en klacht is hetzelfde, dus kijken wij heel specifiek naar wat er nodig is. Door een nauwe samenwerking tussen onze therapeuten met verschillende specialisaties en talenten kunnen wij een persoonlijke behandeling bieden.

  ONS TEAM

  Ons behandelteam bestaat uit een mix van uiterst ervaren krachten en jonge professionals. Ondanks verschillende leeftijden en uiteenlopende specialisaties delen we één ambitie. Door veel samen te werken, willen we onze cliënten effectief en structureel van hun klachten afhelpen.

  ONZE SPECIALISATIES

  Gestart als traditionele fysiotherapie praktijk hebben wij ons aanbod van specialisaties in de loop van de tijd voortdurend uitgebreid. Van manuele fysiotherapie tot psychosomatische fysiotherapie, van dry needling tot EPTE: wij hebben de kennis en ervaring in huis om cliënten effectief te behandelen.

  ONZE VISIE

  Wij geloven in de kracht van gezond en verantwoord bewegen. Voor de één betekent dat twee keer per jaar een marathon, voor een ander iedere dag een blokje om. Door voortdurend in beweging te blijven, bewijzen we ons lichaam en onze geest een grote dienst. Wij leveren hier graag een bijdrage aan.

  LICHAMELIJKE KLACHTEN

  U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan lichamelijke klachten. Van sportblessures tot stress gerelateerde aandoeningen. Van een tennisarm tot chronische pijn in hoofd, rug en nek: u kunt bij ons terecht. Klik hier voor een overzicht van de meest voorkomende klachten.

  LAATSTE NIEUWS

  • Nu alle zorgverzekeraars weer adverteren met de nieuwe polissen is het verstandig om u af te vragen

  • In 2024 sluit Fysiomobilae Fysiotherapie geen contract af met zorgverzekeraar Zorg & Zekerheid.

  • Doe mee met onze ´ontstress yoga´  een pilot van 10 trainingen en hierin leer je handvatten om te on

  WAT ZEGGEN ONZE CLIËNTEN