* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Trifit

  Trifit 

  TriFit: totaalaanpak van werkgerelateerde stressklachten voor werknemers 

  Ervaart u, of één van uw medewerkers, veel stress en werkdrukklachten? Kom dan in actie en geef uzelf of uw medewerker op voor TriFit, fit van lichaam, fit van geest, fit in het werk.

  Wat is Trifit?

  TriFit is een vernieuwend 12 weeks trainingsprogramma ontwikkeld door een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, psychologen, coaches en logopedisten. In de training wordt tegelijkertijd gewerkt aan fysieke én mentale fitheid. Voorafgaand aan de training krijg je een intake en een fitheidstest en maak je online de Werkenergieanalyse©. Op basis daarvan onderzoeken we met samen met de deelnemer of de TriFit training geschikt  is of dat er iets anders nodig is. In de TriFit training wordt er gedurende 12 weken runningtherapie ( hardlopen of wandelen) aangeboden en 8 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur die gezamenlijk begeleid worden door een ontspanningstherapeut en stresscoach. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.

   

  Doel van de training is om de stress- en overbelastingsklachten te verminderen, de vitaliteit te verhogen en het gevoel van verantwoordelijkheid voor het eigen welzijn te vergroten.

  Voor wie is Trifit geschikt?

  • Werknemers die overmatige stress- en werkdrukklachten ervaren
  • Werknemers die een verhoogd risico lopen om uit te vallen
  • Werknemers met een onbalans in werk en privé

   

  Voor meer informatie kunt u mailen naar mstreek@fysiomobilae.nl