* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Manon Kloosterman

  Nadat ik in 2017 de studie fysiotherapie heb afgerond ben ik begonnen met werken bij Fysiomobilae. Ik ben gestart als algemeen fysiotherapeut. In deze periode heb ik veel verschillende klachten voorbij zien komen. Zo merkte ik dat mijn interesse lag in de chronische doelgroep. Hierdoor ben ik mij uiteindelijk gaan specialiseren als Parkinson- en Geriatriefysiotherapeut. Ook begeleid ik cliënten in het hersenrevalidatie traject. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn. Ik mag graag hardlopen, wandelen en survival trainingen volgen. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen.

   

   

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  Wat ik leuk vind bij Fysiomobilae is de onderlinge samenwerking tussen de verschillende expertises. Wanneer nodig verwijzen we naar elkaar door om zo tot de meest optimale behandeling te komen. Het is een prettig team om mee samen te werken. 

  De geriatriefysiotherapeut probeert door middel van bewegen de zelfredzaamheid en kwaliteit van leven te behouden of verbeteren. Ook wordt gekeken vanuit de positieve gezondheid en zelfmanagement. Dit vind ik belangrijke aspecten om toe te passen in uw behandelproces. 

   

  Verder vind ik het belangrijk om samen met u de behandeldoelen op te stellen en daarin een coachende rol aan te nemen, zodat u waar mogelijk zelf regie houdt in het behandeltraject. Samen kijken naar de mogelijkheden voor uw zelfredzaamheid vind ik het leuke aan mijn vak als geriatriefysiotherapeut. Het geeft mij voldoening als het lukt om zelf inzicht te krijgen in wat u kan doen aan uw gezondheid.

   

  Opleidingen
  • ParkinsonNet Fysiotherapie (2023)
  • Master Geriatrie fysiotherapie, Avans + (2022)
  • Bachelor Fysiotherapie, Hanzehogeschool Groningen (2017)

   

  Cursussen en nascholingen
  • Motivational interviewing (2023)

   

  Netwerken
  • ParkinsonNet
  • Hersenrevalidatie Isala
  • Geriatrie netwerk Zwolle

   

  Registratie: BIG 29922948404

  Email: mkloosterman@fysiomobilae.nl