* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Tim Mestebeld

  In de zomer van 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heb ik tijdens mijn stage veel ervaring opgedaan in de revalidatie, zowel met ouderen en jonge sporters. Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Holtenbroek en Fysiomobilae, werk ik op het revalidatiecentrum van IJsselheem (V2.6) en woonlocatie de Maarlenhof

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  In samenwerking met Fysiotherapie Holtenbroek ben ik na de zomer van 2023 gestart in de Fenix. Hier werk ik 2 dagdelen per week. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik allerlei soorten klachten. Recentelijk heb ik de cursus ESWT (Shockwave therapie) gevolgd om mij verder te verdiepen in peesklachten. 

  Zelf probeer ik graag verschillende sporten uit. Ik voetbal al sinds kleins af aan, daarnaast ben ik tegenwoordig met enige regelmaat aan het kickboksen, wielrennen en hardlopen. Het analyseren en ontleden van een sport vind ik leuk om te doen. Welke handelingen zijn er bijvoorbeeld nodig om een opslag met tennis uit te voeren. 

  Ik zoek graag samen met u naar de oorzaak van uw klachten, maar natuurlijk vooral naar de beste oplossing. Graag tot ziens in de praktijk!

   

  Opleidingen
  • Bachelor Fysiotherapie: Hogeschool Utrecht (2023)
  • Cursus ESWT (Extracorpal shockwave therapie; 2024)

   

  BIG registratie: 39933789204 

  Email: tmestebeld@fysiomobilae.nl