* Velden met een sterretje moeten ingevuld worden

   

  Josine van Hulzen

  Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Fysiomobilae, eerst als geriatrie fysiotherapeut en sinds 2019 als praktijkmanager. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om leuke dingen te ondernemen met mijn gezin, ga ik hardlopen of een boek lezen.

   

  Mijn werk bij Fysiomobilae

  Als praktijkmanager zorg ik voor veel zaken in de praktijk zoals het personeelsmanagement, onderhouden van interne en externe contacten, marketing en communicatie. Samen met de praktijkeigenaren vormen we het managementteam. Ik vind het leuk om na te denken over ondernemende aspecten zoals nieuwe producten, dienstverlening en innovaties. Het mooie aan mijn rol bij Fysiomobilae is om met een helikopterview naar de praktijk te kijken en ervoor te zorgen dat iedere collega in zijn kracht aan het werk kan om de beste zorg aan de cliënt te verlenen.

   

  Ik ben er trots op om te mogen werken bij Fysiomobilae en mij in te kunnen zetten voor deze mooie praktijk. Om samen met alle collega’s te kunnen zorgen voor een toekomstbestendige fysiotherapie praktijk met de juiste zorg op de juiste plek. 

   

  Opleidingen
  • Praktijkmanagement in de Eerste lijn en Ketenzorg, In Holland Amsterdam (2020)
  • Geriatrie fysiotherapie, Avans (2014)
  • Opleiding fysiotherapie, Saxion Hogeschool (2008)

   

   

  Email: jjansman@fysiomobilae.nl