Ioanna Karkantzia

Ioanna Karkantzia

Fysiotherapeut

Mijn naam is Ioanna Karkantzia, woon sinds maart 2012 in Nederland maar kom oorspronkelijk uit Griekenland. Ik heb in 2010 de opleiding fysiotherapie in de A.T.E.I. Thessalinikis in Griekenland afgerond en ben daarna bij een fysio praktijk in mijn geboortestad gaan werken.
Om in Nederland te mogen werken heb ik o.a. een aanpassingsstage bij Fysiomobilae moeten volgen.Deze stage is in mei 2013 afgerond en sindsdien ben ik BIG geregistreerd en bij Fysiomobilae werkzaam.

In Zwolle werk ik als algemeen fysiotherapeute bij locatie Leliestraat en van Karnebeekstraat maar ook in Hengelo behandel ik m.n. sport blessures bij de badminton vereniging waar ik als speler van het eerste team(1e divisie) speel.
Naast mijn werk heb ik dus ook een zeer druk topsport leven. Mijn sport (badminton) was de reden om naar Nederkand te verhuizen, een top sport traject volgen en  mijn ambitieuze dromen proberen te bereiken. Daarvoor moet ik dagelijks trainen (16-20uren per week),wekelijks competitie wedstrijden spelen en aan 10-14 internationale toernooien per jaar deelnemen.

Binnenkort zal ik voor Fysiomobilae fysieke klachten vanuit Laag Zuthem (een nieuwe locatie) gaan behandelen.
Naast deze praktijk werk ik ook bij de praktijk HC Health die gericht is op arbeidsfysiotherapie, werkplekonderzoeken -adviezen, vitaliteitschecks en bedrijfsfitness.O.a. heb ik bij HC Health, dmv interne coaching, kennis en ervaring opgebouwd in stress of werk gerelateerd nek-, schouder-, lage rug klachten.
Ik behandel clienten graag gericht op de hulpvraag en mijn doel is dat mijn patienten bewust actief met hun eigen lichaam worden zodat ze controle in hun klachten krijgen en zo veel mogelijk onafhankelijk van hun fysio zijn.