Chiel Koen

Chiel Koen

Fysio,- Manueel therapeut (Master)

Hallo, mijn naam is Chiel Koen, sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding fysiotherapie in Groningen gevolgd. Na het afronden van de opleiding ben ik als fysiotherapeut in Hoogeveen aan het werk gegaan. Na 2.5 jaar daar te hebben gewerkt ben ik sinds 1 januari 2013 als maatschapslid binnen het team van FysioMobilae werkzaam.

Naast fysiotherapeut ben ik per october 2013 afgestudeerd master manuele therapie (SOMT, Amersfoort). Naast mijn werk als fysio,- manueel therapeut ben ik actief golfer. Ik probeer sport en werk hierin te combineren en heb er mijn hobby van gemaakt de golfswing zo perfect mogelijk te maken en te analyseren.  Ik zal u met alle plezier begeleiden naar een beter lichamelijk functioneren!

Mijn specialismen liggen op het gebied van elleboog / polsklachten, hoofdpijn, nek / schouderklachten en rug / heupklachten.

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag in Dalfsen. Op de dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam in Zwolle in de van Karnebeekstraat en de Hyacinthstraat.

Sinds oktober 2014 ben ik weer aan het studeren. Na mijn Master in de manuele therapie ben ik de komende 2 jaren bezig mijn MSc te behalen in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit te Brussel.

U kunt mij bereiken op: ckoen@fysiomobilae.nl