Hyacinthstraat 57 – Assendorp

Hyacinthstraat 57 – Assendorp

Hyacinthstraat 57 : Hoofdlocatie FysioMobilae

Per 2 maart 2015 heeft FysioMobilae haar vestiging aan de Leliestraat verruilt voor een nieuwe locatie aan de Hyacinthstraat.

In Assendorp Zwolle aan de Hyacinthstraat bevindt zich de hoofdlocatie van FysioMobilae fysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur. We hebben hier de beschikking over een oefenzaal en 5 behandelkamers. Op deze locatie hebben we de beschikking over Echografie, Shockwave, Dry Needling, Medical taping en alle specialismes binnen onze praktijk zoals bekken fysiotherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en sport fysiotherapie.

Afspraak maken met FysioMobilae Assendorp

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste in de ochtend bellen op nummer 038 421 6454. Onze secretaresse is dan aanwezig en zal indien mogelijk direct een afspraak voor de intake met u maken. We zijn elke doordeweekse dag voor u geopend.

Tel: 0384216454

IMG_0754

Hyacinthstraat 57
8013ZZ
Zwolle

Tel: 0384216454

In het pand zijn 2 bedrijven gevestigd. ProReva en Fysiotherapie FysioMobilae.Deze locatie bestaat uit 5 behandelkamers en een ruime oefenzaal. Volledig geoutilleerd volgens de laatste technologische inzichten.

Hieronder vindt u een en ander aan fotomateriaal van de bouw en ontwikkeling van de vestiging!